• Alunele merg bine la drum cu Fanta și Sprite!

  La fiecare 2x500ml Fanta sau Sprite primești un pachet de Nutline alune 50g

  *Achiziționează orice pachet promoțional format fie din 2 sticle de Fanta sau 2 sticle de Sprite, fie din o sticlă de Fanta și una de Sprite, în ambalaj de 500ml, și primești un pachet de Nutline Aluna 50g. Promoția este valabilă doar în cazul achiziționării din stațiile Rompetrol a pachetelor promoțiilor formate din 2x500ml Fanta sau Sprite și un pachet de Nutline Alune 50g aflate într-un ambalaj colectiv. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 1-31 Octombrie 2017.

  Citește mai mult
 • Mic dejun în 6 variante

  Espresso scurt sau lung cu Coca Cola (330ml) / pain au chocolat (60g net) / croissant cu șuncă și cașcaval (70g net) / croissant cu unt (50g net) / un baton Snickers (39-48g) la 6 lei.

   

  Oferta valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1-30 octombrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Croissant cu un, pain au chocolat, croissant cu șuncă și cașcaval – obținut din produs decongelat.

  Produsele participante: espresso scurt/lung alături, la alegere, de unul dintre produsele: Coca Cola (330ml), pain au chocolat (60g net), croissant cu șuncă și cașcaval (70g net), croissant cu unt (50g net), un baton Snickers (39-48g).

  ©2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola și designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale The Coca-Cola Company

  Citește mai mult
 • Răcorește-te pe drum!

  Promoția este valabilă în cazul achiziționării pachetelor promoționale formate din oricare 2 sticle 500ml PET Coca-Cola Original, Coca-Cola Zero Zahăr sau Coca-Cola Lime aflate în ambalaj colectiv. Promoția este valabilă în toate stațiile Rompetrol în perioada 1-31 octombrie.

   

  Citește mai mult
 • Ceai pentru orice stare

  În această toamnă, bucurați-vă de ceaiuri și infuzii de plante la hei

  English Breakfast (negru), Bio Green Manjolai (verde bio), Dew Drops (ceai verde cu petale de trandafir)

  Infuzii: ghimbir cu lămâie, mentă și fructe de pădure

  Infuzii de iarnă, ediție limitată: Chimney fire (fructe și scorțișoară), Apple Deluxe (măceș, măr și coajă de portocală)

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult

Promo