• Cum să ai parte de un mic dejun complet când ești la drum

  Espresso – o cafea bună trebuie să fie densă și aromată. Are efect stimulator, care durează timp de una sau două ore după ce a fost băută, intensificând facultățile mentale, înlătură somnolența, plictiseala și oboseala.

  Omletă cu patru tipuri de brânză, măsline negre, roșii, castraveți și morcov. Omleta este o variantă sățioasă de mic dejun, asigură un necesar nutritiv important.

  Bagheta brezel are consistența moale de covrig. Pâinea este o combinație sănătoasă de glucide complexe, proteine și fibre, ce dă energie și ajută creierul să funcționeze la parametri normali.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 septembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Omleta și bagheta brezel – obținut din produs decongelat. Micul dejun conține omletă cu 4 brânzeturi, măsline negre, roșii, castraveți, morcov, baghetă brezel și espresso 100ml.

  Citește mai mult
 • Reîncarcă-te cu ceva dulce, sărat sau răcoritor

  aluat franțuzesc cu 3 feluri de brânză 100g/Tartă cu brânză sărată şi mărar 80g

  apă de izvor cu portocală şi fructe de pădure 330ml

  M&M choco/peanuts 45g

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, înlimita stocului disponibil, în perioada 01-30 septembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Aluat franțuzesc cu 3 feluri de brânză, tartă cu brânză sărată și mărar, amestec de fructe de pădure – obținut din produs decongelat.

  Citește mai mult
 • Dă gust zilei tale cu Cappy Pulpy!

  Achiziționează oricare două sticle Cappy Pulpy 330ml, orice aromă și primești cadou un suport pentru telefon. Promoția este valabilă doar în cazul achiziționării pachetelor promoționale formate din două sticle Cappy Pulpy 330ml PET și un suport pentru telefon, aflate într-un ambalaj colectiv. Promoția este valabilă în stațiile Rompetrol, în perioada 1-30 septembrie, în limita stocului disponibil.

  Citește mai mult
 • Mic dejun în 6 variante

  Îmbină cafeaua cu ce îți place mai mult din listă

  espresso scurt/lung 50/100ml

  croissant cu unt 50g net sau pain au chocolat 60g net sau La Fântana apă plată/carbogazoasă 500ml sau Coca Cola 330ml sau Croissant cu şuncă şi caşcaval 75g net sau o înghețată delicioasă la alegere Mars/Snickers/Bounty/Twix 39-48g

   

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 septembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Croissant cu unt, pain au chocolat, croissant cu șuncă și cașcaval – obținut din produs decongelat.

  © 2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola şi designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale The Coca-Cola Company.

   

  Citește mai mult
 • Uau! Sandvișul cu brânzeturi are semințe de dovleac coapte

  • espresso 100ml

  • sandviş cu brânzeturi, legume şi semințe coapte 95g şi pâine la alegere (baghetă brezel, baghetă cu roşii uscate, baghetă cu ceapă şi chilli)

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 septembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice.

  Baghetă brezel, baghetă cu roșii uscate, baghetă cu ceapă și chilli – obținut din produs decongelat.

  Mini topping 95g conține cașcaval, salată iceberg, cremă de brânză Philadelphia, castraveți, măsline negre, pătrunjel proaspăt, oțet balsamic, semințe de dovleac coapte, roșii uscate și ardei gras/capia.

  Citește mai mult
 • Lasă gustul să decidă!

  Una de sete. Una de poftă.

  2 x Pepsi Regular 500ml sau 2 x Pepsi Max Taste 500ml la un preț nou: 6,50 lei/pachet.

   

  Promoția este valabilă în perioada 1-30 septembrie 2017 și se desfășoară în toate stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil, la achiziționarea unua dintre următoarele pachete: 2 x Pepsi Regular 500ml sau 2 x Pepsi Max Taste 500ml. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • O pauză de ceai verde

  În septembrie, relaxează-te la un preț special

  • ceai verde 400ml (Bio Green Manjolai/Dew Drops)

  • mini sandviș cu somon 70g și pâine la alegere (baghetă brezel, baghetă cu roșii uscate, baghetă cu ceapă și chilli)

  • un macarons delicios, orice culoare îți face cu ochiul

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-30 septembrie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Macarons, baghetă brezel, baghetă cu roșii uscate, baghetă cu ceapă și chilli – obținut din produs decongelat. Mini sandvișul 70g conține topping cu somon afumat, salată iceberg, cremă de brânză Philadelphia (nou!), lămâie și pâine la alegere (baghetă brezel, baghetă cu roșii uscate, baghetă cu ceapă și chilli).

  Citește mai mult
 • Un cadou pe gustul tău

  Pauzele de la Rompetrol sunt și delicioase, și generoase! Reîncarcă-ți chiar acum pofta de ceva bun cu un sandviș proaspăt, iar la 5 sandvișuri cumpărate, pe al 6-lea îl primești cadou!

   

  Promoție valabilă în perioada 1 august – 30 septembrie 2017, în stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, pentru achiziționarea oricărui sortiment de sandviș.

  La promoție participă doar sandvișurile mari, nu și cele mini. Revendicarea sandvișului cadou este posibilă doar prin predarea talonului. Talonul va fi reținut la casa de marcat. Valoarea maximă a premiilor este de 516.000 lei, TVA inclus. Regulamentul este disponibil aici.

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult

Promo