• Începe ziua cu o alegere delicioasă!

  În luna mai, plăteşti doar 6 lei pentru un espresso lung/scurt, pe care îl cumperi cu oricare produs la alegere, dintre: • croissant cu unt 50 g net • pain au chocolat 60 g net • La Fântâna apă plată /carbogazoasă 500 ml • Toortitzi 80 g diverse sortimente (sare, susan alb și susan negru, pizza) • Coca-Cola 330 ml

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31 mai 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Croissant cu unt, pain au chocolat – obținut din produs decongelat.

  © 2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola şi designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale

   

  The Coca-Cola Company

  Citește mai mult
 • Ştii ce ascunde cardul tău Fill&Go?

  Te bucuri de o reducere de 40% pentru toate produsele Philips participante. Foloseşte codul unic ataşat facturii Fill&Go. Acesta este valabil timp de 3 luni şi îl poţi folosi o singură dată, pentru tot coşul de cumpărături. După această perioadă, oferta se reînnoieşte şi primeşti un cod nou!

  Intră pe www.philips.ro/rompetrol şi profită de reducere!

   

   

  Produsele participante la promoție și alte detalii despre campanie se află în regulamentul disponibil aici. Codul unic este valabil întreaga durată a promoției 26.04 – 25.07.2017.

  Citește mai mult
 • Alege un meniu complet în orice moment al zilei!

  Luna aceasta, poți savura un meniu complet format din două baghete crocante, o sticlă de Coca-Cola 500 ml și o negresă cu ciocolată, la un preț special de numai 15,8 lei.

  Oferta include:

  • 2 x baghetă crocantă cu salam/șuncă 100 g
  • negresă cu ciocolată 50 g
  • Coca-Cola 500 ml

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31 mai 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Bagheta crocantă cu salam, bagheta crocantă cu șuncă, negresa – obținut din produs decongelat.

  © 2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola şi designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale

   

  The Coca-Cola Company

  Citește mai mult
 • PEPSI: Ştim cât de mult contează pentru tine

  Până pe 31 mai, pentru un pachet de Pepsi Cola 500 ml + 1 Pepsi Max 500 ml plăteşti doar 5,90 lei/pachet în loc de 7,60 lei preţ/pachet!

   

   

  Promoție valabilă în perioada 1-31 mai 2017, se desfășoară în toate stațiile Rompetrol , în limita stocului disponibil. Promoție valabilă la achiziționarea următoarei combinații de produse: 1 Pepsi Cola 500ml + 1 Pepsi Max 500ml. Imagini cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Gustul LAY’S te cucereşte cu fiecare ocazie

  Până pe 31 mai, pentru o pungă de LAY’S 65 gr plăteşti doar 2,90 lei preţ/bucată, în loc de 3, 20 preţ/bucată!

   

   

  Promoție valabilă în perioada 1-31 mai 2017. La achiziționarea unuia dintre produsele Lay’s 65 gr. Se desfășoară în toate stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Imagini cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Răsfăț și revitalizare pentru simțurile tale!

  Numai la hei te așteaptă un sandviș cu somon și un espresso, la un preț special de doar 13,90 lei.

  Oferta include: 

  • sandviș cu somon 200 g (somon, cremă de brânză, pâine la alegere)

  • Lavazza espresso 100 ml

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31 mai 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Pâine la alegere – obținut din produs decongelat.

   

   

  Citește mai mult
 • Gust din plin la alegere

  Cumpără oricare 2 croissante 7DAYS Double din acelaşi sortiment şi plăteşti doar 4, 80 ron preţ/pachet, în loc de 5,40 ron preţ/pachet!

   

   

  Promoție valabilă în perioada 1-31 mai 2017, se desfășoară în toate stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoția este valabilă la achiziționarea oricăror 2 croissante din același sortiment: 2 x 7DAYS Croissant Double cocoa & vanilla flavour fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double vanilla flavour & sour cherry fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double vanilla flavour & orange fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double cocoa & coconut fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double vanilla flavour & strawberry fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Peanut Max 80g, 2 x 7DAYS Croissant Max with cocoa fillings 85g, 2 x 7DAYS Croissant Max with spumante flavoured fillings 85g, 2 x 7DAYS Croissant Hazelnut Max 80g. Imagini cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult

Promo

EXPLOREAZĂ ECOSISTEMUL NOSTRU DIGITAL

EXPLOREAZĂ ECOSISTEMUL NOSTRU DIGITAL