Pauza de vara

  Reîncarcă-te cu o pauză plină de premii

  Când pornești la drum cu Rompetrol, opririle nu te mai țin în loc. Pauzele îți dau energie și te ajută să ajungi mai departe. Participă la promoția verii, între 1 iulie – 31 august 2017, și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele două Mercedes-Benz CLA sau una dintre cele două perechi de ochelari de soare pe oră sau o înghețată pe loc.


  participă


 • Promoție valabilă în perioada 1-31 iulie 2017, se desfășoară în toate stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoția este valabilă la achiziționarea unuia dintre următoarele pachete: 2 X Pepsi Regular 500ml, 2 X Pepsi Max Taste 500ml sau 2 X Pepsi Light 500ml. Imagini cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Promoție valabilă în rețeaua de benzinării Rompetrol pentru Snickers 48g, Snickers Caramel 48g, Snickers Hazelnut 40,8g, Mars 41, 8g, Bounty 39g și Twix 40g, în perioada 01-31 iulie 2017, în limita stocului disponibil.

  Citește mai mult
 • Ronțăim cu mic cu mare un pachet plin de savoare!

  Cumpără o pungă de Chio Cheese sau Chio Dill și primești gratuit o pungă de POM-BĂR la preț pachet 7,5 lei.

  Promoție valabilă în perioada 01.07.2017 – 31.07.2017 în stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoția cuprinde sortimentele Chio Cheese/Dill 120g + POM-BĂR 20g.

   

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Pauza de ceva dulce

  În luna iulie, răsplătim pofta (dublă) de dulce cu preț special:

  - Tarta suedeză Dalm 65g + Tarta suedeză cu migdale 65g

  În valoare de 9 lei.

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie în perioada 1-31 iulie 2017, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Croissant cu unt, pai au chocolat – obținut din produs decongelat. Tarta suedeză Daim/cu migdale, negresa cu ciocolată – obținute din produs decongelat.

  Citește mai mult
 • Ziua poate incepe cu o pauza

  Ia micul dejun, îți faci în tihnă planul pentru restul zilei și prinzi ofertele lunii.

  Espresso scurt/lung 50/100 ml împreună cu:

  - Croissant cu unt 50g sau

  - Pain au chocolat 60g sau

  - La Fântâna apă plată/carbogazoasă 500ml sau

  - Coca Cola 330ml

  În valoare de 6 lei.

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie în perioada 1-31 iulie 2017, în limita stocului disponibil. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g în urma preparării termice. Croissant cu unt, pai au chocolat – obținut din produs decongelat.

  ©2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola și designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale The Coca-Cola Company.

  Citește mai mult
 • Hai la drum cu un premiu cool!

  Cumpără orice înghețată Algida în perioada 1 iunie – 31 iulie, trimite numărul și data bonului cu textul „ROMPETROL” prin SMS la 1747 și poți câștiga un scuter electric.

   

  Promoția este valabilă în perioada 1 iunie – 31 iulie 2017. Premiile campaniei: 1 scuter electric. Valoarea comercială a premiilor este de 5,355 Ron (TVA INCLUS), iar acestea se acordă în limita stocului disponibil. Participă toate produsele Algida disponibile la vânzare. Vârsta minimă de participare este de 18 ani. Organizatorul campaniei este S.C. Unilever South Central Europe S.A. Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant în locațiile participante la promoție sau solicitat în scris la adresa: Bâneasa Business and Technology Park, Șoseaua București-Ploiești, nr.42-44, Sector 1, 013696. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Promoție desfășurată în rețeaua Rompetrol. 

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult
 • Prinde oferta Schimbării!

  Green Cola este o băutură răcoritoare creată pe baza unei formule revoluționare. Îndulcită natural cu stevia și conținând cafeină din boabe de cafea verde, e gustul inconfundabil de cola fără calorii, aspartam sau arome artificiale. E gustul schimbării.

  Promoție valabilă în benzinăriile Rompetrol, în perioada 1.05.2017 – 31.08.2017, în limita stocului disponibil.

  Citește mai mult
 • O combinație savuroasă la hei!

  În luna iunie te așteptăm la hei cu cel mai proaspăt prânz, la un preț special. Plătești doar 24 lei pentru o salată cu piept de pui, emmentaler și porumb, pe bază de legume proaspete 350 g + pâine cu roșii uscate 90 g + fresh de portocale 330 ml + tartă suedeză Daim 65 g.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1-30 iunie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Piept de pui, pâine cu roșii uscate, tartă suedeză Daim – obținute din produse decongelate.

   

  Citește mai mult
 • Vara începe în ritm de SALSA!

  Încearcă noile pachete Chio Tortillas + Chio Dip hot Salsa la un preț special.

   

  Promoție valabilă în perioada 01.06.2017 – 30.06.2017 în stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoția cuprinde sortimentele Chio Tortillas Cheese/Salt 75g + sos Hot Salsa 90g.

  Citește mai mult
 • Oricând disponibil pentru cei dragi!

  OFERTĂ SPECIALĂ

  Un încărcător USB la fiecare 2 x 500ml Coca-Cola

   

  Achiziționați pachetele promoționale din oricare 2 Coca-Cola, Coca-Cola Zero Zahăr, Coca-Cola Lime sau Coca-Cola Cherry în pachet de 500ml și primiți un încărcător cadou. Promoție valabilă în perioada 1-30 iunie 2017, în stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Un prânz rafinat pentru tine!

  Răsfață-te luna asta la hei cu un prânz gustos, la un preț special. Plătești doar 24 lei pentru o salată cu omletă și emmentaler, pe bază de porumb cu unt și busuioc proaspăt 350 g + baghetă brezel 60 g + apă de izvor cu mentă, lămâie și căpșune 330 ml + 5 x macarons 15 g.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1-30 iunie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Omleta cu bacon și brânză, bagheta brezel, macarons – obținute din produse decongelate.

  Citește mai mult
 • Un prânz lejer, de vară

  Vino în luna iunie la hei pentru un prânz delicios, la un preț special. Plătești doar 17,9 lei pentru un sandviș cu brânzeturi, legume proaspete și semințe de dovleac coapte 265 g + mix de fructe proaspete 350 g + Lavazza cappuccino 120 ml.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1-30 iunie 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Pâine la alegere –obținută din produs decongelat. 

  Citește mai mult
 • Câștigă pe loc cd-uri de colecție!

  Colecționează muzica ta preferată în fiecare weekend. Câștigă pe loc cd-uri de colecție!
  Vino la sfârșit de săptămână* în stațiile Rompetrol, alimentează de minimum 150 de lei și câștigi pe loc un cd cu muzica preferată.
  Colecționează toate cele 4 cd-uri cu muzica ultimilor 40 de ani: 1976-1985, 1986-1995, 1996-2005, 2006-2016.

   

  *Promoția se desfășoară în perioada 15.04.2017 - 11.06.2017, doar în zilele de sâmbătă și duminică, conform calendarului specificat în regulament. Premiile garantate se acordă în limita stocului, în condițiile regulamentului. Contravaloarea carburantului de tip motorină/benzină sub mărcile Efix şi Efix S achiziționat trebuie să fie achitată prin numerar, card bancar sau card Fill&Go Personal. 

   

  Regulament

  Citește mai mult
 • Începe ziua cu o alegere delicioasă!

  În luna mai, plăteşti doar 6 lei pentru un espresso lung/scurt, pe care îl cumperi cu oricare produs la alegere, dintre: • croissant cu unt 50 g net • pain au chocolat 60 g net • La Fântâna apă plată /carbogazoasă 500 ml • Toortitzi 80 g diverse sortimente (sare, susan alb și susan negru, pizza) • Coca-Cola 330 ml

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31 mai 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Croissant cu unt, pain au chocolat – obținut din produs decongelat.

  © 2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola şi designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale

   

  The Coca-Cola Company

  Citește mai mult
 • Ştii ce ascunde cardul tău Fill&Go?

  Te bucuri de o reducere de 40% pentru toate produsele Philips participante. Foloseşte codul unic ataşat facturii Fill&Go. Acesta este valabil timp de 3 luni şi îl poţi folosi o singură dată, pentru tot coşul de cumpărături. După această perioadă, oferta se reînnoieşte şi primeşti un cod nou!

  Intră pe www.philips.ro/rompetrol şi profită de reducere!

   

   

  Produsele participante la promoție și alte detalii despre campanie se află în regulamentul disponibil aici. Codul unic este valabil întreaga durată a promoției 26.04 – 25.07.2017.

  Citește mai mult
 • Alege un meniu complet în orice moment al zilei!

  Luna aceasta, poți savura un meniu complet format din două baghete crocante, o sticlă de Coca-Cola 500 ml și o negresă cu ciocolată, la un preț special de numai 15,8 lei.

  Oferta include:

  • 2 x baghetă crocantă cu salam/șuncă 100 g
  • negresă cu ciocolată 50 g
  • Coca-Cola 500 ml

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31 mai 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Bagheta crocantă cu salam, bagheta crocantă cu șuncă, negresa – obținut din produs decongelat.

  © 2017 The Coca-Cola Company, Coca-Cola şi designul sticlei contur sunt mărci înregistrate ale

   

  The Coca-Cola Company

  Citește mai mult
 • PEPSI: Ştim cât de mult contează pentru tine

  Până pe 31 mai, pentru un pachet de Pepsi Cola 500 ml + 1 Pepsi Max 500 ml plăteşti doar 5,90 lei/pachet în loc de 7,60 lei preţ/pachet!

   

   

  Promoție valabilă în perioada 1-31 mai 2017, se desfășoară în toate stațiile Rompetrol , în limita stocului disponibil. Promoție valabilă la achiziționarea următoarei combinații de produse: 1 Pepsi Cola 500ml + 1 Pepsi Max 500ml. Imagini cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Gustul LAY’S te cucereşte cu fiecare ocazie

  Până pe 31 mai, pentru o pungă de LAY’S 65 gr plăteşti doar 2,90 lei preţ/bucată, în loc de 3, 20 preţ/bucată!

   

   

  Promoție valabilă în perioada 1-31 mai 2017. La achiziționarea unuia dintre produsele Lay’s 65 gr. Se desfășoară în toate stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Imagini cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult
 • Răsfăț și revitalizare pentru simțurile tale!

  Numai la hei te așteaptă un sandviș cu somon și un espresso, la un preț special de doar 13,90 lei.

  Oferta include: 

  • sandviș cu somon 200 g (somon, cremă de brânză, pâine la alegere)

  • Lavazza espresso 100 ml

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 01-31 mai 2017. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10 g în urma preparării termice. Pâine la alegere – obținut din produs decongelat.

   

   

  Citește mai mult
 • Gust din plin la alegere

  Cumpără oricare 2 croissante 7DAYS Double din acelaşi sortiment şi plăteşti doar 4, 80 ron preţ/pachet, în loc de 5,40 ron preţ/pachet!

   

   

  Promoție valabilă în perioada 1-31 mai 2017, se desfășoară în toate stațiile Rompetrol, în limita stocului disponibil. Promoția este valabilă la achiziționarea oricăror 2 croissante din același sortiment: 2 x 7DAYS Croissant Double cocoa & vanilla flavour fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double vanilla flavour & sour cherry fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double vanilla flavour & orange fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double cocoa & coconut fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Double vanilla flavour & strawberry fillings 80g, 2 x 7DAYS Croissant Peanut Max 80g, 2 x 7DAYS Croissant Max with cocoa fillings 85g, 2 x 7DAYS Croissant Max with spumante flavoured fillings 85g, 2 x 7DAYS Croissant Hazelnut Max 80g. Imagini cu titlu de prezentare.

  Citește mai mult

Promo