• Menține-te în formă cu o gustare ușoară și delicioasă!

  Savurează o combinație delicioasă de produse vegetariene și te bucuri de prețul promoțional de 11,90 lei! Ofertă valabilă în lunile decembrie și ianuarie.

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1 decembrie 2017-31 ianuarie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g, în urma preparării termince. *Pachețele de primăvară, baby carrtos este obținut din produs decongelat.

  Citește mai mult
 • Cu puțină inspirație și cocos, Crăciunul devine și mai delicios!

  Savurează, exclusiv în stațiile Rompetrol hei, o specialitate pe bază de espresso și lapte fără lactoză: Coconut chocolate coffee, cu un gust deosebit de espresso aromat, lapte de cocos și ciocolată.

  Cocos la cocos trage! În lunile decembrie și ianuarie, la achiziția oricărui Coconut chocolate coffee de 230ml, vei primi cadou o pralină Raffaello de 10g!

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. *Fursec pufos cu ciocolată și cocos, gogoașă cu cocos, brownie cu făină de migdale decorat cu cocos sunt obținute din produse decongelate.

  Citește mai mult
 • Pregătește-te de sărbători magice

  Cumpără 2 Coca-Cola 500ml, desfă lozul și află dacă ai câștigat.

   

  Achiziționează oricare 2 sticle de Coca-Cola Original Taste, Coca-Cola Zero Zahăr, Coca-Cola Lime, în ambalaj de 500ml, în orice combinație, și primești un loc în plic prin care poți căștiga unul din următoarele premiiȘ 7000 de doze Coca-Cola, 7000 de camioane de jucărie, 20 de skipass-uri pe Valea Prahovei, 20 de trollere. Premiile se pot ridica pe baza lozului, în perioada 1-31 decembrie 2017, din toate stațiile Rompetrol. Lozul poate fi căștigător sau necâștigător. Premiile campaniei sunt în număr total de 14040. Valoarea totală a premiilor este de 37.976 RON, TVA inclus. Campania se derulează în perioada 1-31 decembrie 2017. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

   

  ©2017 The Coca-Cola Company. Toate drepturile rezervate. COCA-COLA și STICLA CONTUR sunt mărci înregistrate ale The Coca Cola Company. 

  Citește mai mult
 • O zi plină de energie începe cu un sandviș delicios!

  Încearcă noul sandviș cu crispy bacon, fasole roșie picantă, legume proaspete și pâine la alegere* și vei primi cadou o porție de cartofi prăjiți sau cartofi wedges!

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. *Pâinea la alegere este obținută din produs decongelat.

  Citește mai mult
 • Umple-ți fiecare zi de culoare și savoare cu noua colecție de pahare!

  În lunile decembrie și ianuarie, la fiecare pahar de bambus cumpărat, primești cadou un ceai de iarnă și un brownie cu fâină de orez! Colecționează-le pe toate și umple-ți fiecare zi de culoare și savoare!

   

  Ofertă valabilă în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil, în perioada 1 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală. Gramajele prezentate sunt nete și pot varia cu 5-10g, în urma preparării termice. *Brownie cu făină de orez este obținut din produs decongelat.

  Citește mai mult
 • Ceai pentru orice stare

  În această toamnă, bucurați-vă de ceaiuri și infuzii de plante la hei

  English Breakfast (negru), Bio Green Manjolai (verde bio), Dew Drops (ceai verde cu petale de trandafir)

  Infuzii: ghimbir cu lămâie, mentă și fructe de pădure

  Infuzii de iarnă, ediție limitată: Chimney fire (fructe și scorțișoară), Apple Deluxe (măceș, măr și coajă de portocală)

  Citește mai mult
 • Îmbină-le așa cum vrei, acum și în varianta mini!

  Te invităm să-ți creezi sandvișul preferat, cu noile pâinici: bratzel, pâine cu roșii uscate și baghetă cu chili și ceapă. Ai poftă de sandviș cu piept de pui și legume proaspete dar și de cel cu somon? Începând de luna asta, poți să optezi pentru varianta mini și să guști mai multe feluri la o singura masă. Ingredientele tale preferate din sandvișurile de la hei, pot fi combinate acum cu noile pâinici.

  Citește mai mult
 • Descoperă cel mai proaspăt hei

  Bucură-ți simțurile cu o salată pregătită pe loc: mix proaspăt de legume + ingrediente gustoase la alegere + pâine caldă sau nachos.

   

  Produs disponibil în toate stațiile Rompetrol hei cu producție proprie, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu constituie obligație contractuală.

  Citește mai mult

Promo