Rompetrol
Presa
Jaguar F-Pace

Un vehicul complet. Jaguar F-PACE este un crossover performant, gândit și construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea și rafinamentul pentru care modelele mărcii sunt renumite. De asemenea dinamismul și versatilitatea completează lista calităților de care posesorii automobilelor Jaguar se bucură în fiecare zi.

 

F-PACE, cel mai nou model Jaguar, este construit pe baza renumitei arhitecturi din aluminiu ce combină armonios puritatea formei și a proporțiilor cu elemente inspirate de la modelul F-TYPE, cum ar fi: linia de design a spatelui, design-ul gurilor de aspirație și forma stopurilor. Dimensiunea generoasă a grilei față, design-ul plonjat al capotei, forma agresivă a farurilor full-LED, jantele mari, de 22 de inch, reprezintă elemente de design preluate de la prototipul C-X17 care a precedat modelul de serie.


Habitaclul noului Jaguar F-PACE dispune de spațiu suficient pentru a acomoda cinci persoane. Interiorul îmbină armonios materiale și finisaje de cea mai bună calitate, dotări precum scaune spate încălzite, cu reglare electrică și tehnologii de ultima oră, ca sistemul InControl Touch Pro și ecranul virtual HD, de 12.3 inch, toate pentru a spori confortul pasagerilor. Mai mult decât atât, dispune și de cel mai mare portbagaj dintre competitorii săi - 650l.


Rămânând 100% fideli principiilor noastre de design, noul model F-PACE este instant recognoscibil ca fiind un membru al familiei Jaguar. Oferă un spațiu interior peste așteptări și, folosind o abordare disciplinată a suprafețelor și a proporțiilor, păstrând puritatea formei, am creat ceea ce eu consider că este cel mai echilibrat și mai atrăgător vehicul din clasa sa.
Ian Callum, director design, Jaguar


Activity Key


Lansarea modelului Jaguar F-PACE marchează și debutul mondial al accesoriului denumit “Activity Key” – o brățară impermeabilă, care înlocuiește cheia mașinii pentru activitățile în aer liber.
Brățara este robustă cu un design plăcut. Posesorul poate participa la o gamă variată de activități, fără să fie nevoie să găsească un loc pentru cheia automobilului. Cheia convențională poate rămâne în vehicul, care, din motive de securitate, este dezactivată.


Siguranță și funcționalitate


Pentru un plus de încredere și siguranță, F-PACE dispune de sisteme avansate de siguranță și asistență, pentru ca fiecare călătorie să fie relaxantă și lipsită de griji. Dacă vehiculul detectează un pericol de accident, șoferul este avertizat cu semnale sonore și vizuale iar în cazul în care nu reacționează la timp sistemul activează automat sistemul de frânare pentru a reduce gravitatea impactului. Sistemul include și detectarea pietonilor.


Putere și eficiență


F-PACE oferă o gamă de motorizări diesel și benzină rafinate și eficiente printre care și noul motor Ingenium. Motorizările sunt echipate cu tehnologie Stop/Start și sistem inteligent de încărcare a bateriei prin recuperarea energiei cinetice generată la frânare, astfel minimizându-se consumul de combustibil. Modelul Jaguar F-PACE este disponibil cu următoarele motorizări: 2.0D 180CP (în varianta cu transmisie manuală și automată), 3.0D V6 300CP și cele 2 motorizări pe benzină 3.0l S/C V6 cu performanțe de 340CP și respectiv 380CP. F-PACE poate fi comandat cu următoarele niveluri de echipare: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S și First Edition care va fi produsă într-un număr limitat de 2.000 de unități.


Accesează aplicația Țiriac AutoMobile sau websiteul tiriacauto.ro și descoperă oferta noastră. Prețurile pentru acest model încep de la 38 600 Euro + TVA, pentru varianta 2.0D 180CP Pure AWD cu transmisie manuală. Pentru înscriere la test drive și informații suplimentare sună la *4141.

 

articoljaguar-02.jpg (800×791)