Rompetrol
Presa
Legenda se reinventează! Mitsubishi L200 Sport Utility Truck

Acum, când designul are un cuvant greu de spus, Mitsubishi Motors oferă o nouă dimensiune a conceptului de camionetă prin elegantă, distincţie şi îmbinarea armonioasă dintre calitate şi fiabilitate.

Mitsubishi L200 Sport Utility Truck este elegant, robust, puternic şi a fost proiectat astfel încât impactul asupra mediului să fie cât mai redus. Noul motor diesel MIVEC 2.4L, ce echipează modelul L200 face ca emisiile de CO2 să scadă de la 199g/km (vechiul model) la 169g/km.

Dinamismul şi sportivitatea modelului sunt puse în evidenţă prin intermediul liniei laterale caracteristice, de tip “J-Line”, realizând în acelaşi timp un nivel scăzut al coeficientului aerodinamic în valoare de 0.40 Cx şi menţinând greutatea în limite rezonabile pentru a obţine un excelent raport putere /greutate.

 Pe scurt

L200 Sport Utility Truck oferă o multitudine de calităţi ce asigură confortul şoferului şi pasagerilor, pe tot parcursul călătoriei:

  • Superioritate 4x4 demonstrată: sistemul SS 4WD II;
  • Consum mediu excelent: 6.5 l/100 km;
  • Manevrabilitate incredibilă: rază de bracaj de doar 5.9 m;
  • Sisteme multiple de sigurantă;
  • Capacitate sporită de încărcare şi remorcare: total 4.090 kg;
  • Eficienţă şi fiabilitate dovedite: autonomie de peste 1.150 km.

A cincea generaţie

Pentru cea de-a cincea generaţie L200, s-a dorit dorit folosirea noilor cutii de viteză, manuale în 6 trepte şi automate în 5 trepte, obţinându-se astfel o performanţă îmbunătăţită, emisii de CO2 scăzute şi reducerea costurilor de mentenanţă. Vehiculul beneficiază de fiabilitate crescută datorită designului – de la structură şi şasiu puternice până la întreţinerea grupului moto-propulsor (intervalul de schimb de ulei al motorului mărit de la 15.000 km la 20.000 km, de la intervalul de schimb de ulei al transmisiei automate de la 80.000 km la „utilizare pe viaţă”, până la tratamentul anticoroziune al caroseriei mult îmbunătăţit faţă de modelul precedent).

Cu siguranţă

Siguranţa pro-activă a modelului L200, este îmbunătăţită prin SS4-II: Sistemul Super Select 4WD Permanent II - care acum oferă o stabilitate excelentă în curbe chiar şi pe drumuri pavate, cu posibilitatea selectării celor 4 moduri de rulare, prin rotirea butonului de selectare a modului de transmisie. Noul şasiu este cu 7% mai rigid, faţă de precedentul model şi sistemul de suspensie este îmbunătăţit. Pentru o siguranţă sporită, au fost adăugate sistemele de avertizare la schimbarea benzii de rulare pe sensul de mers (LDW), stabilitate asistată la tractarea unei remorci (TSA), asistenţă la pornirea din rampă (HSA), cât şi faruri HiD, cu lumini de zi cu LED şi proiectoare bi-xenon, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte sau în condiţii de vizibilitate redusă.

Mai multe dotări

Modelul L200 este dotat cu sistem de operare fără cheie cu buton de pornire/oprire motor, cameră video pentru mers în marşalier, pilot automat cu limitator de viteză adaptiv, aer condiţionat automat dual, padele pentru schimbarea treptelor de viteză montate pe volan, posibilitatea ajustării volanului pe înălţime şi adâncime, un nou sistem audio digital, port USB, etc.

De la început pentru client

Cea de-a cincea generaţie de L200, a fost dezvoltată 100% de către Mitsubishi Motors Corporation timp de 28 de luni şi vine în întâmpinarea nevoilor tot mai diversificate ale clienţilor de pick-up-uri la nivel global oferind mai mult stil, confort, manevrabilitate şi rezistenţă.

Accesează aplicaţia Ţiriac AutoMobile sau tiriacauto.ro şi descoperă oferta specială, pentru L200 Double Cab 2,4 DI-D Invite M/T AS&G şi L200 Double Cab 2,4 DI-D Intense M/T AS&G.

Modelul Mitsubishi L200 porneşte de la pretul special de 19.990 Euro + TVA, în varianta Double Cab 2.4 Di-D Invite 4x4 MT.