Rompetrol
Presa
Mercedes-Benz Clasa V

Clasa V, flexibilitate si eleganta. Indiferent daca mergi la o sesiune de cumparaturi, calatoresti cu familia, descoperi noi rute cu bicicleta in munti, conduci oaspeti importanti la un eveniment de gala, Mercedes-Benz Clasa V iti ofera o flexibilitate remarcabila indiferent de situatie. Ai la dispozitie un interior spatios secondat de o prezenta eleganta evidentiata de un design modern, fluid.

 

Versatilitate zi de zi

Flexibilitatea recunoscuta a acestui model ii asigura un succes de marca in randul celor mai pretentiosi utilizatori. Indiferent daca este configurat cu 6, 7 sau 8 locuri, Clasa V se ridica la inaltimea asteptarilor din punct de vedere al confortului si al versatilitatii. Scaunele din spate pot fi asezate in diferite configuratii pentru a raspunde oricarui tip de nevoie. Ca dotare standard, Mercedes-Benz Clasa V este echipata in spate cu patru fotolii individuale, cu cotiere reglabile integrate, amplasate pe doua randuri. Intre ele este pozitionata masa pliabila multifunctionala. Puteti opta pentru o alta configuratie a locurilor folosind pe cele doua randuri din spate banchete pentru doi sau trei pasageri. Scaunul suplimentar al banchetei de trei locuri se poate plia sau exclude complet, obtinandu-se astfel un spatiu generos pentru transportul unor obiecte de mari dimensiuni cum ar fi o bicicleta sau o piesa de mobilier.

O noua dimensiune a confortului

Inovatiile pe care le aduce Mercedes-Benz Clasa V redefinesc standardele confortului si modularitatii. Acest autovehicul multifunctional este singurul din segmentul sau care ofera suport lombar reglabil pe patru directii si scaune climatizate cald / rece pentru a asigura un nivel de umiditate ideal pentru scaunele fata.

Standard generos

Design-ul exclusivist si dotarile standard ale modelului Mercedes-Benz Clasa V il pozitioneaza ca lider in segmentul din care face parte. Volanul multifunctional cu trei spite si 12 comenzi, reglabil pe inaltime si in adancime, cu sistemul de padele DIRECT SELECT pentru schimbare manuala a treptelor, sistemul Audio 20 USB cu display central cu o diagonal de 7 inch, insertiile in nuanta piano-gloss, scaunele fata “luxury” cu airbaguri pelvis si torace, frana electrica activa de stationare, toate sunt incluse in echiparea standard a Clasei V.

Incarcare facila

Pentru o incarcare sau descarcare usoara a bagajelor, Mercedes-benz Clasa V este echipata cu o luneta care permite deschiderea individuala fata de hayon. Aceasta deschidere ajuta mai ales in spatiile stramte, unde hayonul nu poate fi deschis in totalitate. Astfel, bagajele pot fi incarcate rapid si simplu intr-un spatiu de depozitare dedicat, ridicat la nivelul deschiderii pe care pot fi pozitionate bagaje cu o greutate de pana la 50 de kilograme.

Alege stilul de condus

Pentru a asigura un sofat comod, Clasa V ofera functia Agility Select impreuna cu transmisia automata. La o simpla apasare de buton, soferul poate selecta unul dintre cele patru moduri de rulare disponibile: economic, confort, sport si manual. In acest fel motorul, acceleratia si raspunsul transmisiei sunt adaptate fiecarui mod selectat. 

 

Articol apărut în revista Rompetrol, numărul 27, septembrie 2016