Rompetrol
Presa
Noul Discovery – cel mai versatil SUV Land Rover

NOUL DISCOVERY îmbină un design revoluționar cu o versatilitate ingenioasă și abilitățile inegalabile Land Rover

 

Designul exterior al vehiculului este o reinterpretare revoluționară a unui Discovery pentru generația următoare și prezintă un nou standard de rafinament.

Plafonul special și linia laterală ascendentă  spre spate conferă noului Discovery un stil autentic, ușor de recunoscut, subliniat de forma părților din față și din spate. Sofisticat și monden, noul Discovery este unul dintre cele mai elocvente exemple ale designului modern britanic.

Interiorul este foarte plăcut, amintind de elementele  de design ale clasicului Discovery cu linii verticale și orizontale îndrăznețe, unite prin forma generală a planșei de bord. Utilizarea materialelor precum pielea premium, lemnul veritabil și finisajele metalice, alături de prelucrarea exactă, creează o ambianță modernă, cultivată.

Noul Discovery dispune opțional de rândul 3 de scaune cu rabatare inteligentă. Atunci când nu vă aflați în vehicul, puteți configura scaunele de la distanță, cu ajutorul aplicației InControl Remote pentru smartphone.

Noul model oferă performanțe excelente, cu ajutorul gamei de motoare rafinate diesel și pe benzină. motorul avansat Ingenium de 2.0 litri este primul Diesel cu 4 cilindri utilizat pe un Land Rover de clasă mare.

Noul Discovery a fost testat în condiții extreme de temperatură, de la drumurile înghețate din Arjeplog, Suedia, la nisipul nemilos al deșertului din Dubai, pentru a beneficia de relaxare și confort în orice condiții.

Modelul beneficiază de cele mai noi tehnologii și sisteme multimedia, pentru a asigura cel mai înalt nivel de performanță, conectivitate și informare. Puteți alege dintr-o multitudine de echipamente, de la gama de sisteme audio Meridian™, la inovații precum InControl Touch Pro și sistemele ingenioase de asistență la condus, parcare și tractare.