Rompetrol
Presa
Range Rover - legendar

“Designul clasic şi materialele uşoare revoluţionare ne-au permis să oferim un vehicul cu totul nou în gama de lux şi să stabilim noi standarde în materie de confort, rafinament şi manevrabilitate” – Gerry McGovern – Land Rover Design Director and Chief Creative Officer.

Cu cele 3 linii clasice ale părţii inferioare, plafonului şi centurii caroseriei, un Range Rover este inconfundabil. Designul consacrat al caroseriei coboară uşor, curbat, spre spate, iar utilizarea unor stâlpi fini, de culoare negru lucios, accentuează forma plafonului şi asigură o formă aerodinamică şi eleganţă.

Poziţia de condus dominantă consacrată asigură şoferului unui Range Rover încredere şi siguranţă, oferind cea mai bună vizibilitate posibilă. De la cele mai solicitante şi dificile suprafeţe de rulare la traficul aglomerat al marilor oraşe, aceasta asigură un stil relaxat, intuitiv şi plăcut.

Cel mai performant Land Rover

Range Rover a fost proiectat pentru a fi cel mai rafinat şi cel mai capabil Land Rover. Prin adoptarea celor mai noi tehnologii de realizare a şasiului şi caroseriei, performanţele vehiculului în toate condiţiile de deplasare au fost îmbunătăţite semnificativ, atât din punct de vedere al funcţiilor şi uşurintei cu care depăşeşte obstacolele în teren accidentat, cât şi al manevrabilităţii şi rafinamentului la deplasare pe drumuri asfaltate.

Range Rover reprezintă primul SUV din lume cu o caroserie realizată exclusiv din aluminiu, ceea ce îi reduce greutatea cu până la 420 de kg, performanţă ce îmbunătăţeşte calităţile maşinii. Totodată este primul SUV diesel cu propulsie hibridă din lume la această clasă.

Modelul Range Rover a fost desemnat drept “Cel mai 4x4 off-road” din România, în cadrul celei de-a 13-a ediţii a competiţiei „Cel mai 4x4”.

 

Articol apărut în revista Rompetrol, numărul 28, octombrie 2016