Rompetrol
Presa
Eşti pregătit de carieră?

Am continuat, în 2017, seria provocărilor adresate studenților și proaspeților absolvenți care doresc să facă primul pas spre o carieră de succes. Programul de internship, lansat pe 10 aprilie, este special creat pentru tinerii profesioniști care îşi doresc să încerce lucrul într-o companie.

Programele de internship fac parte din strategia KMG International de a investi în resursa umană, nu doar în cadrul companiei, ci și în interesul comunităților în care își desfășoară activitatea. Aceste programe sprijină transferul de cunoștințe de la experții noștri către noile generații, care abia își încep cariera. Din 2002 până în prezent, peste 1000 de absolvenți de liceu și facultate au urmat programele noastre de internship, iar cei mai buni dintre aceștia și-au început cariera în cadrul KMG International”, a declarat Simona Popovici, Group HR Director.

 Din cele sute de aplicații primite, Rompetrol - KMG International a selectat 20 de studenți plini de entuziasm și energie care vor face parte din programul de internship din București. Cei 20 de interni au fost incluşi în diferite departamente pentru a lua parte la activitățile zilnice desfășurate în cadrul companiei.

Deși au specializări diferite, toți participanții au același scop: să se descopere și să învețe de la profesioniștii Rompetrol. Pentru mulți, Rompetrol reprezintă primul pas în dezvoltarea unei cariere, iar compania își propune să le ofere o experiență de neuitat prin diferite workshop-uri și activități prin care să acumuleze abilități necesare în viitorul lor, precum time management skills sau communication skills, dar și printr-o integrare activă în mediul de lucru.

„Eram în căutarea unui program de internship, care să îmi ofere oportunități de dezvoltare, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Am simțit că programul susținut de Rompetrol îmi poate oferi toate aceste lucruri și nu m-am inșelat. Fac parte dintr-o echipă motivată și plină de energie și în fiecare zi învăț atât despre companie cât și despre mine”, a spus Irina Neagu, studentă la Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi străine) din cadrul Academiei de Studii Economice București.

Anual, la finalizarea programului, peste 50% din participanți au rămas ca angajați în cadrul diverselor companii membre ale KMG International, în diferite sectoare de activitate, dovedind că programul de internship susținut de Rompetrol - KMG International este un program pragmatic care le oferă abilitățile necesare de a lucra alături de o echipă și de a face față provocărilor zilnice din mediul de lucru. De asemenea, în fiecare an numărul aplicațiilor este în creștere, dovedind incă o dată calitatea programului și faptul că tinerii studenți își doresc să facă parte din echipa Rompetrol – KMG International.