Rompetrol
Presa
Iubeşte, căsătoreşte-te şi călătoreşte! Porneşte în căutarea lunii de miere mult visate!

Când vine vorba despre destinaţia perfectă pentru luna de miere, găsim răspunsuri din ce în ce mai diverse. Ideea unui cuplu despre ceea ce înseamnă Paradisul pe pământ poate varia de la o expediţie prin junglă la “De ce am face asta, dacă putem sta în hamac, savurând toată ziua cocktail-uri?”. Cu siguranţă, experienţa agenţilor de turism şi vastele lor cunoştinţe în domeniu vă vor ajuta să vă îndepliniţi unul dintre cele mai frumoase visuri de cuplu. 

Cum vă alegeţi destinaţia pentru luna de miere? 

Chiar dacă v-aţi căsătorit pentru că aveţi multe în comun, într-o relaţie fiecare vine cu propriile aşteptări şi dorinţe. De aceea, când vă exprimaţi preferinţele, bifaţi o vacanţă activă, condimentată cu aventură sau poate chiar cu experienţe culinare deosebite. Relaxarea, plajele superbe la care se adaugă şi condiţiile SPA, sunt de obicei în topul preferinţelor cuplurilor. Indiferent de opţiune, luaţi în calcul condiţiile meteo, bugetul, condiţiile de călătorie (viză, paşaport) şi bineînţeles preferinţele fiecăruia aduse la un numitor comun. 

Seychelles, Hawaii, Egipt - destinaţii ideale tot timpul anului

Cel de-al doilea criteriu este cel referitor la bugetul alocat acestui eveniment. Există destinaţii pentru toate buzunarele. Multe cupluri preferă destinaţii scumpe, pentru că luna de miere este ocazia perfectă pentru răsfăţ şi desfătare.  Astfel de destinaţii sunt: Bora-Bora, Caraibe, Seychelles, Maldive, Mauritius, Australia, Nouă Zeelandă, croazierele de lux şi în general hotelurile luxoase din insulele Spaniei, Italiei şi Franţei.  În funcţie de temperamentul fiecăruia, vă propunem experienţe noi, cum ar fi înotul cu delfinii, safari în deşert, plimbarea cu elicopterul, navigarea cu yachtul, o partidă de pescuit, schi pe apă etc. Orice nouă experienţă va fi retraită în doi cu mari beneficii în relaţia de cuplu.   Aventuroşii pot alege Parcul Naţional Kruger, Africa de Sud, sportivii se potrivesc de minune cu Alpii Elveţieni, celor care sunt pasionaţi de cultură le propunem Paris, Franţa, iar pentru iubitorii vieţii de noapte recomandăm oferte în Las Vegas, SUA şi Macau (celebrul Las Vegas al Asiei), celor care îşi doresc intimitate le recomandăm: Insulele Maldive, Oceanul Indian. Peisajele extraordinare din Maldive, liniştea şi căsuţele suspendate pentru cazare sunt perfecte pentru o vacanţă în doi. Hotelurile din Maldive au pregătite pachete speciale pentru luna de miere, de la 795 euro/persoană/sejur 7 nopţi, cu demipensiune inclusă.

Insulele Fiji oferă peisaje spectaculoase. Veţi descoperi insule vulcanice, munţi şi păduri răcoroase, dar şi plaje întinse cu nisip auriu şi unele dintre cele mai bune locaţii pentru scufundări. Preţuri începând de la 740 euro/ persoană/sejur 7 nopţi, fără masă

Insulele Seychelles, bijuteriile Oceanului Indian, sunt recomandate în special pentru cuplurile care iubesc natura. Vă aşteaptă grădini exotice, ape clare şi peisaje uluitoare. Pentru o vacanţă în Insulele Seychelles va trebui să scoateţi din buzunar suma de 670 euro/persoană/sejur 7 nopţi, cu mic dejun inclus

Mauritius este o combinaţie spectaculoasă între plaje cu nisip fin, de un alb strălucitor şi hoteluri de lux, fiind o destinaţie de vis extravagantă şi uimitoare. Alegeţi Mauritius, dacă va doriţi să vă petreceţi Luna de Miere în Paradis, după cum însuşi renumitul scriitor Mark Twain a descris această insulă. 

Bali este o alegere bună pentru cuplurile care îşi doresc romantism, pentru pasionaţii sporturilor extreme, pentru cei care vor să–şi descopere latura spirituală, pentru cei aventuroşi, pentru iubitorii de plaje exotice, pentru doritorii de artă, cât şi pentru amatorii de excursii “culturale”. Cunoscută şi sub denumirea de Insula Zeilor, Bali găzduieşte o multitudine de temple hinduse, decorate cu basoreliefuri ilustrând varianta indoneziană a epopeii Ramayana. O noapte într-un resort de lux porneşte de la 396 euro/cameră.

Insulele greceşti oferă plaje frumoase, zile îndelung însorite, culori magice, hoteluri pentru toate categoriile de preţ, timp redus de zbor, dar şi distracţie după modelul grecesc: mâncare bună, vin, muzică şi dans.    Însă, dacă bugetul vostru nu vă permite să vă achiziţionaţi luna de miere, aţi ajuns în locul potrivit.

Go Travel şi Perfect Tour lansează lista perfectă a cadourilor pentru luna de miere. 

Platforma “Wedding list” face mult mai accesibilă luna de miere pentru cuplurile proaspăt căsătorite. Cu ajutorul prietenilor şi al familiei, aceştia au şansa de a-şi organiza şi plăti vacanţa mult visată pentru începutul de drum al vieţii de familie. Noul serviciu turistic este dedicat cuplurilor căsătorite şi bugetului lor pentru luna de miere.  O mare parte a cuplurilor din România, proaspăt căsătorite, preferă să amâne tradiţionala luna de miere din cauza cheltuielilor inerente pentru organizarea nunţii sau datorită necesităţilor curente. De cele mai multe ori, cuplurile sunt nevoite să renunţe la aşa zisul “lux” al plecării în luna de miere sau să accepte compromisul înlocuirii, chiar şi cu un city break, datorită bugetului limitat la momentul rezervării. 

Pentru cuplurile căsătorite care îşi doresc să meargă în luna de miere mult visată

Vă propunem o idee fantastică şi un mod politicos de a vă face familia, naşii sau prietenii părtaşi la realizarea mult visatei luni de miere, un start bun în viaţa de familie, după agitaţia organizării nunţii şi a cumulului de emoţii aferente momentului. Pentru a se înscrie, cuplurile proaspăt căsătorite vor trebui să respecte câţiva paşi: să aleagă pachetul de vacanţă şi să efectueze rezevarea, doar în baza unui avans de 30% din costul total. Apoi, vor decide cui vor trimite invitaţia pentru susţinerea bugetului de vacanţă şi vor beneficia de acces privat, pe un site, unde vor vedea felicitările şi contribuţiile celor invitaţi. Platforma oferă mai multe facilităţi, atât în privinţa confidenţialităţii, a mesajelor, cât şi a modalităţilor de plată.